Hvordan du booster dit immunforsvar mod vira, influenza og Corona

med massage!

I denne tid er der mange råd ift. hvordan man undgår vira, influenza og ikke mindst corona. Men hvordan kan vi styrke kroppen til at bekæmpe vira når vi først har den og selvfølgelig også forebygge? Massage hvis du er bekymret for virusser og influenza!

En undersøgelse foretaget af Carnegie Mellon Universitet viser, at massage kan være nøglen til at forebygge forkølelse og influenza, skabe en mere sund, glad og produktiv dig. Kroppens afslapningsniveau er signifikant korreleret med et forbedret immunsystem og evnen til at bekæmpe bakterier og infektion.

Når kroppen er afslappet, øges NK-celletal, kroppens “dræberceller”. Når du er stresset, falder disse tal, hvilket gør kroppen meget mere tilbøjelig til at få en forkølelse. Desuden gør det foryngende touch af massage vidundere for kredsløbet og lymfesystemerne.

Ved at øge bevægelsen af ​​væske, blod og lymfocytter næres hele kroppen og er mere effektiv til at ødelægge og fjerne skadeligt affald og vira i kroppen. Dette hjælper også med at regulere blodtrykket og øger iltstrømmen – som begge forbedrer immunsystemet.

Udover massage er kost – SUND KOST helt essentiel mod at forebygge og bekæmpe vira. Læs mere om kostvejledning på www.briksogtalje.dk

BOOK NUPRISEROm Klaus