lea-kostvejleder-haderslev

Lea Noer

Kostvejleder med speciale i slankeforløb

Da jeg for flere år tilbage fandt ud af at jeg havde PCO lagde jeg min livstil om. Det var en stor sejr for mig at kunne kontrollere min krop på en sådan positiv måde. Ikke nok med at jeg fik mere energi, så gav det mig også mit ønskebarn. Jeg tog beslutningen om at uddanne mig til kostvejleder for at kunne hjælpe andre med kosten, uanset om det er for at tabe kilo eller for at få mere energi i hverdagen.

 

Jeg er uddannet kostvejleder med speciale i slankeforløb hos AT WORK i 2015. Derudover er jeg også uddannet bioanalytiker i 2011, og har derfor også en faglig viden om kroppen.

 

Jeg vil gerne være den der støtter og hjælper dig igennem. Al begyndelse er svær, det er hårdt at ændre sine vaner, men det kan sagtens lade sig gøre. Jeg kan tilbyde individuel rådgivning med henblik på vægttab. Det er ikke en slankekur, og der er ikke forbudte fødevare. Du lærer at få et positivt fokus på mad, og dermed prioritere hvilke fødevarer der kan give dig den bedste energi i løbet af din dag.

 

 

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

PRISERKONTAKT
lea-kostvejleder-haderslev~2