Massage Haderslev

Dybdegående fysiurgisk massage

Massagen som er baseret på klassisk dybdegående fysiurgisk massage (engelsk: Swedish massage), er som kropsbehandling en af de mest accepterede og anerkendte i befolkningen. I dag kalder man den også sportsmassage. Nødvendigheden af massagen skal også ses i tråd med, at vi lever i et samfund hvor vi bliver længere tid på arbejdsmarkedet end vi gjorde før, og dermed hyppigere bliver udsat for stress og fysisk hårdt arbejde. Sammentidig bevæger samfundet sig i retningen af, at den enkelte tager mere ansvar for sig selv igennem træning og idræt hvilket er godt, men med denne øgede aktivitet, følger ofte overbelastningsskader samt træt/slidt musklvæv.

Derfor er der en stor efterspørgsel på lige netop den dybdegående massage blandt almindelige mennesker, sportsfolk, motionister samt virksomheder og firmaer, som tilbyder den fysiurgiske massage til deres medarbejdere

Sportsmassagen er en fysisk/manuel påvirkning af muskler og bindevæv i bevægeapparatet, hvor jeg med mine hænder og fingre bearbejder kroppens bløde væv som herigennem bl.a. medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære, samt hurtigere restitution af træt/slidt muskelvæv. Massagen virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke evt. muskelsmerter, forøge det bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding (tonus) og dermed få skabt bedre muskelbalance.

Dermed medfører sportsmassagen, at bevægeapparatets funktioner normaliseres, hvilket letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer samt tilførsel af ilt og næringsrigt blod.